Előző nézet
NYOMTATÁS
 

JARTÓ CSALÁD APARTMANJA

 
 
KEZDŐLAP
APARTMAN
KAPCSOLAT
PIHENÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
FÉNYKÉPGALÉRIA
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
   
 
PIHENÉS, KIKAPCSOLÓDÁS, LÁTVÁNYOSSÁGOK, SZÓRAKOZÁS
 

szöveg átméretezése

Kisfaludi program

 

 

GYÓGY - STRANDFÜRDŐ

A Dél Magyarországon fekvõ város határainkon túl is ismert gyógyfürdõ.

gyogyfurdo

HARKÁNY A REUMÁSOK MEKKÁJA

1. Katolikus templom és templomkert : az 1990-es években épült templom külsõ falán Jézus szenvedéstörténete látható Morvai László tûzzománc alkotásaiban. A tûzzománc Stációk a templomkertben is folytatódnak, a magyar történelem jeles eseményeit és személyiségeit bemutatva.

2. Református templom : a Gyógy- és Strandfürdõvel párhuzamos Kossuth Lajos utcában található az 1802-ben épült, mûemléki védettséget élvezõ református templom.

3. Terehegyi református templom : az 1798-ban épült, szintén mûemléki védettséget élvezõ templom a terehegyi városrész kis dombján található.

4. Zsigmondy sétány, park : a Fürdõtõl délre elhelyezkedõ õsparkban számos képzõmûvészeti alkotás és kényelmes padok várják a pihenni vágyókat.

5. Harka - kút : az õsparkban található 2000-ben felállított, értékes Zsolnay alapanyagú szökõkút a harkányi víz legendájához kapcsolódó motívumot ábrázol.

6. Országalmás csobogó : a 2000-ben felállított, Polgármesteri Hivatal elõtt álló Milleniumi Országalmás csobogó Vajda László és Kamerer Tamás munkája.

gyogymedence latavanyfurdo csobogo

Szórakozási Lehetõségek:

 

- Horgászat

- Lovastanya

- Disco

 

Egyéb:

- Éttermek

- Könyvtár ( Internethozzáférés is )

- Kávézó

 

vissza az oldal elejére

 

 

 

Betüméret: